Nieuws


Google chrome is de meest gebruikte browser van het moment op computers.

Bijna iedereen in Nederland gebruikt google als hun zoekmachine.

Onze websites zijn volgens de professionele w3c standaard gemaakt.

Deze website en de websites die wij maken houden rekening met verschillende telefoons, besturingssystemen, browsers en schermgrootte

Veel is mogelijk, vraag gerust uw vragen via contact!

Quality Media Design

Home    Mogelijkheden    Voorbeelden    Prijzen    Offerte-Aanvraag    Contact    Informatie-bedrijf    Voorwaarden   

Het maken van uw website.

Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die websites verkopen. Veel hiervan maken gebruik van zogenaamde klik-systemen, waarin in enkele minuten, er een standaard website uit komt rollen.

Dit is misschien goedkoop, maar Dit heeft veel nadelen: de websites zijn zichtbaar niet uniek en passen nooit geheel binnen uw eisen. Als u een aanpassing of verandering wilt, is dat meestal niet meer mogelijk. De websites die uit deze klik-systemen voort komen zien er uit, als een uit elkaar gevallen puzzel. Daar komen mensen vaak pas te laat achter.

Quality Media Design maakt websites wel geheel zelf. Er kan later altijd nog wat worden toegevoegd of veranderd en het lijkt ook echt als een geheel. Dit is de oplossing voor iedereen, die wel professioneel voor de dag wil komen. Omdat websites door ons echt zelf worden gemaakt, is ook werkelijk alles mogelijk. Mensen waar wij tot nu toe websites voor hebben gemaakt zijn advocaten, huisartsen en enkele kleine bedrijven.

Hieronder een simpel voorbeeld, van een website welke door ons is gemaakt voor een huisartsenpraktijk, welke heeft ingestemd deze hier te laten zien.

Huisartsenpraktijk: de Fontein, te eelde paterswolde (twee huisartsen)Terug naar voorbeelden

Click Video
3d Animaties 
News